Chill dag i San Diego

Idag har vi gått runt i San Diego, känns som vi kan hela stan nu efter dessa dagar. Vi började med att åka in till centrum för att hitta ett bra frukostställe i stadsdelen Little Italy. Men när vi väl hittat ett ställe var det tydligen försent för frukost, den slutade att serveras halv tolv och klockan var kvart i tolv. Typiskt! Vi bestämde iallafall att äta där och gick på lunchmenyn. Jag beställde in en kycklingbaguett. Den var helt okej men hade ju helt klart varit godare med en riktig frukost.
Vi satt en stund på uteserveringen innan vi gick vidare, köpte en kaffe på Starbucks och gick ner till hamnen där vi gick längst vattnet. Jag hade tagit på mej jeans för det hade känns kyligt på morgonen och gårdagen hade ju inte varit för varm. Men idag sken solen från en klarblå himmel och det var alldeles för varmt med jeans..
När vi kände att vi gått tillräcklig långt vände vi och gick tillbaka till Little Italy där vi köpte frozen yoghurt som vi sedan åt på vägen tillbaka till bilen. GPSen visade oss sen vägen till ett litet samhälle precis utanför stan som hette La Jolla och låg jätte fint precis vid kusten. Vi gick längst vattnet, kollade på sälarna som tog igen sej på klipporna och vi såg jordekorrar på slänterna ner mot vattnet.
Vid halv sex tiden tog vi bilen tillbaka till vårt hotell där vi svirade om lite innan vi åkte till kvällens restaurang som Sara hittat i en tidning. Dom hade specialpriser på måndagar så vi bestämde att vi skulle äta där. Det låg några mil utanför San Diego så det tog någon halvtimme att komma dit och det kändes som det låg ute i ingenstans men det var väldigt mysigt. Vi fick ett bord när vi kom dit och när vi beställt vad vi ville ha, fick vi in ett jätte gott bröd som vi kunde ha och knapra på medan vi väntade. Det tog slut fort så va bad faktiskt om mer;)
Alla tre hade beställt in lika mat; filé med potatismos till. Det var riktigt gott och till efterrätt delade tre av oss på en cheescake, den var inte heller att leka med;)
Efter att vi betalat för oss tog vi bilen och åkte runt lite. Vi åkte till Mission Beach för att se om det var något röj på klubbarna men det var det inte. Det var nära att vi åkte med en partybuss in till downtown, vi blev medbjudna av två killar, men i sista stund tackade vi nej (som tur var, jag hade ingen större lust att festa en måndag kväll) så vi åkte istället hem till hotellet.
Imorgon ska vi åka tillbaka till LA igen så klockan står på halv åtta, dags att sova!
Godnatt och kram från Sofia



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0