känslan att lämna regn-ruskiga Sverige

UNDERBART!
ja för så känns det. Det spöregnade hela vägen till Göteborg inatt när vi åkte, när vi kom fram till Landvetter va det duggregn och kallt. så ja visst känns det underbart att komma ifrån kylan, rusket och mörkret :-)
Nu sitter vi vid gate 20B och ser flygplan efter flygplan lyfta och vi är faktiskt förvånadsvärt lugna. Om endast 2 minuter får vi gå ombord på flyget. Som sagt jag är relativt resvan så det är inte så stort för mig, men det ska bli stort att få se regnskog och annat klimat för första gången :-) På tal om häftiga grejer så kom just en regnbåge upp framför ögonen på oss :-) Nu beger vi oss iväg på vår stora resa! / Gabriella



Snart, mycket snart..

Nu sitter man här, en knapp halvtimme innan avfärd mot Landvetter. Så j***a nervös! Var ju inte länge sen man sa att det var två månader tills vi skulle åka, typ i förra veckan..
Men men, det kommer bli kalas när vi väl kommer iväg, flygresan i sej kommer bara det bli en upplevelse, iaf för mej som flyger för första gången. Gabbi hon är ju resvan hon.
Nästa gång vi höres är nog på vårt första stopp, Manado i Indonesien.
Ha det! //Sofia

Vandrarhem i Darwin bokat!

Idag va planen att fixa det sista inför resan. Äntligen är vårt första boende i Australien bokat och med det kommer pirret i magen. :) De senaste veckorna har jag varit opepp inför resan men nu när boendet också är klart känns det superbra och spännande :)
Nedräkningen har även börjat och resan närmar sig med stormsteg nu. (Vid 00.05 inatt va det 200 timmar kvar tills vi inte längre kommer ha fötterna kvar på jorden, utan ha luft under vingarna.)

ciao / Gabriella
RSS 2.0